AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün yapımı tamamlanmak üzere olan yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Partili Yenişehirlioğlu, "Tek gayemiz önce şehrimizin sonra ülkemizin değerine değer katmaktır." açıklamasında bulundu.

Tamamlanmak üzere olan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasını ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk'ten çalışmalar ve projelere ilişkin bilgi aldı.

‘Yunusemre Belediyesi’ne bağış’ dolandırıcılığına dikkat! ‘Yunusemre Belediyesi’ne bağış’ dolandırıcılığına dikkat!

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin bilgi alan AK Partili Yenişehirlioğlu, "Tarım ve üretim olmazsa olmazımız… Manisa Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzün yapımı tamamlanmak üzere olan yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulunduk: İl Müdürümüz Metin Öztürk’ten tarımsal anlamda yapılan çalışmalara ve sürdürülen projelere ilişkin bilgi aldık. Tek gayemiz önce şehrimizin sonra ülkemizin değerine değer katmaktır: Manisa’mızı istihdamın, kalkınmanın, tarımın, üretimin başkenti yapma yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda; MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal da yer aldı. Toplantıya ayrıca AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, ilçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile Belediye Başkanları da katıldı.

Editör: Manisa Flash Haber