MHP’den CHP’ye geçen Salihli Belediyesi’nde mobbing iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.  Bunun üzerine MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek basın açıklaması yaptı. Tüfek, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’yu hukuka aykırı işten çıkarmakla ve mobbing uygulamakla suçladı. Ayrıca Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek ile görüştü. Nurlu, “Biz de doğrunun yanındayız” diyerek gündemdeki konular hakkında gereğinin yapılacağını söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’yu seçim öncesi verdiği sözlerle çelişmekle suçlayan Tüfek, “Seçim sürecinde Salihli Belediyesi’nde çalışan hiçbir işçi ve memura baskı yapmayacağını, ekmeği ile oynamayacağını, görevini namusuyla yapana dokunmayacağını, Hz. Ömer’in adaletini dağıtacağını söyleyerek oy isteyen Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, 4 aylık görev süresi içerisinde yaptığı hukuka aykırı işten çıkarma ve mobbing uygulamaları ile seçim meydanlarında söyledikleri arasında tezata düşmüştür.” dedi.

"PARTİZANCA TUTUMU BELEDİYEDEKİ İŞLERİ AKSATIYOR"

Salihli Belediye Başkanı Nurlu’nun partizanca tutumunun belediyedeki işleyişi aksattığını vurgulayan Tüfek, “Son olayla ilgili olarak yerel ve ulusal basının uygulanan mobbingi kamuoyuna nasıl haber verdiğini ve kamuoyunun ne denli sert tepki verdiğini hepimiz gördük. Bu eziyet devam edildiği sürece bizler takipçisi olacağız ve zulme dur diyeceğiz. Bu partizanca davranışlar belediyedeki işleyişi aksattığı gibi iş barışını da zedelemektedir.” ifadelerini kullandı.

“VAAT ETTİĞİNİZ VE DAĞITTIĞINIZ HZ. ÖMER ADALETİ BU MUDUR?”

“Meydanlarda vaat ettiğiniz ve sözde dağıttığınız Hz. Ömer adaleti bu mudur?” diye soran Tüfek, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizlerin amacı sizinle kavga etmek değil sadece sizden Salihli'mize layık olan hizmetleri beklemekteyiz. Zaten belediye meclisinde salihlimize yapacağınız hizmet için getirdiğiniz tekliflere MHP olarak destek vermekteyiz.”

BASKIYA VE MOBBİNGE SON VERİN

MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’yu seçim meydanlarında verdiği sözleri tutmaya, çalışanlara yönelik baskı ve mobbinge son vermeye çağırdı. MHP teşkilatı olarak avukatları ve sendikaları ile yasal süreçlerin takipçisi olacaklarını belirtti. 

Bakan Uraloğlu: "AK Parti olarak ideoloji siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz" Bakan Uraloğlu: "AK Parti olarak ideoloji siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz"

BİZ DE DOĞRUNUN YANINDAYIZ

Öte yandan Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek ile görüştü. Nurlu, “Biz de doğrunun yanındayız” diyerek konular hakkında gereğinin yapılacağını söyledi.

Editör: Manisa Flash Haber