Manisa’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı, Manisa’da coşkulu etkinliklerle kutlanıyor. Kentte bugün gerçekleştirilecek etkinlikler arasında Fener Alayı ve konser de var. Binlerce Manisalı vatandaş, ellerinde meşalelerle bağımsızlık ateşini bir kez daha canlandıracak. Fener alayının hemen ardından Teoman, sevenleriyle buluşacak.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102’nci yılı, Manisa’da bir dizi etkinlik ve anma programlarıyla kutlandı. Kent, bu tarihi günün önemine yaraşır bir şekilde, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin gururunu yeniden yaşattı.

30 Ağustos Cuma günü, saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Milli Egemenlik Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, 09.15’te Fatih Sergi Salonu’nda Silah Sergisi’nin gezilmesi, 09.45’de Vali Enver Ünlü’nün tebrikleri kabul etmesiyle devam etti. Saat 10.15’de Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni gerçekleştirildi.

Manisa'da ‘Su Çalıştayı' başladı Manisa'da ‘Su Çalıştayı' başladı

BAYRAM COŞKUSU FENER ALAYI VE KONSERLE TAÇLANACAK

Saat 20.30’da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Fener Alayı Yürüyüşü düzenlenecekKent merkezinde başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek bu yürüyüş, şehrin sokaklarını vatan sevgisiyle aydınlatacak. Binlerce vatandaş, ellerinde meşalelerle bağımsızlık ateşini bir kez daha canlandıracak.

6 Ytx Ee80Slgmqvcso85A (1)

Fener alayının hemen ardından saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda rock müziğin sevilen ismi Teoman unutulmaz bir konser vererek Zafer Bayramı coşkusunu zirveye taşıyacak.

Lazer gösterisiyle renklenecek konserde Manisalılar unutulmaz bir gece geçirecek.

Editör: Manisa Flash Haber