Emniyet Müdürü Aktaş şehit ailelerini yalnız bırakmıyor Emniyet Müdürü Aktaş şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Modern sanayi denilince ülkemizde rahatlıkla ilk 5’te gösterilen Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladı. Her yıl yapılan geleneksel “Gala Gecesi” bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılına denk getirildi. Sanatçı Sibel Can’ın sahne aldığı geceden sonra muhalif sesler yükselmeye başladı.

“Kaynak nereden bulunuyor”

Sanayicilerin aidatlarıyla, ödediği hizmet bedelleriyle, elektrik-doğalgaz gibi enerjinin karşılıklarıyla ayakta durması gereken organize sanayi bölgesinin Sibel Can’ın bir gecelik ücretini hangi hizmetin karşılığıyla ödediği tartışılıyor.

Beş yıldızlı bir otelde, Sibel Can gibi ünlü bir sanatçının sahne almasının maliyetini hesaplayan vatandaşlar, “Bu para nereden bulundu, madem bulunabiliyordu, Hataylı-Maraşlı depremzedelere neden daha fazla yardım edilmedi” diye sordu.

“Böyle Bir Harcama, Organize Sanayi Bölgesinin Kasasından Mı Yapılıyor?”

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin kurumsal kimliğinin israfla yan yana anılmasına sebep olan Gala Gecesi’nin maliyetini nasıl karşıladıklarını, bu paranın kimin cebinden çıktığını yöneticilerin açıklamaları bekleniyor.

Vatandaşlar, Kanunla yönetilen Organize Sanayi Bölgesinin gala gecesi adı altında eğlence gecesi tertip edip milyonları bir iki saatte yok etmenin hesabını nasıl vereceğini merak ediyor.

Türkiye’nin mali ve teknik yönden en büyük OSB’lerinden olan Manisa OSB’nin, Manisa’nın bugüne kadar kronik hiçbir sorununa kayda değer bir maddi destek sağlamayıp, her yıl ünlü sanatçılarla gece düzenlemesi vatandaşlar tarafından eleştiriliyor.

Editör: Manisa Flash Haber