Alper gezeravcı Haberleri

alper gezeravcı haberleri ve güncel alper gezeravcı gelişmeleri, alper gezeravcı ile ilgili tüm video, alper gezeravcı fotoğrafları ve alper gezeravcı haberleri Manisa Flash Haber sitemizde


ASAYİŞ

Kocaeli’de, Alper Gezeravcı’nın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada, Gezeravcı ve 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

DÜNYA

Astronot Alper Gezeravcı’nın dahil olduğu Ax-3 ekibini taşıyan Dragon kapsülü, dünyaya iniş yaptı.

DÜNYA

İlk Türk astronot olan Alper Gezeravcı'yı Dünya'ya getirecek Dragon uzay aracının Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan TSİ 17.05'te ayrılacağı açıklandı.

DÜNYA

SpaceX Alper Gezaravcı ve beraberindeki astronotların dönüşünün olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün daha ertelendiğini açıkladı.

DÜNYA

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın aralarında bulunduğu Ax-3 ekibinin, iniş yapacağı bölgedeki olumsuz hava şartları nedeniyle...

GÜNDEM

Türkiye'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı'nın uzay macerası bitiyor. İki haftalık görevi süresince Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan Gezeravcı ve ekibinin...

GÜNDEM

Alper Gezeravcı'nın da içinde olduğu Ax-3 ekibini taşıyan Crew Dragon kapsülü, öğle saatlerinde Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı.

GÜNDEM

Uzay yolculuğu başlayan Alper Gezeravcı’nın uzay mekiğindeki ilk cümleleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir” sözü oldu.

GÜNDEM

Türkiye’nin insanlı ilk uzay misyonu için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının öncülüğünde hazırlanan uzay hatıra bileti, Türkiye Uzay Ajansının (TUA) internet...

GENEL

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece 01.11'de Uluslararası Uzay İstasyonu'na hareket edecek.