Bakan Uraloğlu: "AK Parti olarak ideoloji siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz" Bakan Uraloğlu: "AK Parti olarak ideoloji siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz"

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Manisa’daki ziyaretleri çerçevesinde Kula ilçesini ziyaret etti.

A W274800 05

İlk olarak partisinin ilçe teşkilatında İlçe Başkanı Celal Gurur ve partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Erbakan, partisinin Kula’da yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte ilçenin semt pazarında esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Genel Başkan Erbakan, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyip partinin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

A W274800 02

Vatandaşların fotoğraf çekilme isteğini de kırmayan Genel Başkan Erbakan, temaslarının ardından bir sonraki programı olan Ahmetli ilçe ziyareti için Kula’dan ayrıldı.

A W274800 04

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Kula’daki programına YRP Manisa İl Başkanı Mustafa Serhat Orhan, YRP’li Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, YRP Kula İlçe Başkanı Celal Gurur ve partililer eşlik etti.

A W274800 03

Editör: Manisa Flash Haber