Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa merkezinin tek takımının Manisaspor olduğunu vurguladı. Şahsi bütçesinden Manisaspor’un ayağa kalkması için destek olduğunu vurgulayan Başkan Zeyrek, desteğini sürdüreceğini söyledi. Yeni yönetimin kulüp için vefakarca çalıştığını belirten Başkan Zeyrek, “Vefakarca çalışıp, kulübün borçlarını ödeyen bu yönetim anlayışı olursa, Manisa’nın evlatları Manisaspor’a sahip çıkarsa, ben de Manisa’nın bir evladı olarak Manisaspor’a her zaman için sahip çıkacağım” dedi.

Manisaspor'da istifalar üst üste Manisaspor'da istifalar üst üste

Başkan Zeyrek’ten Manisaspor’a Tam Destek (2)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, gazetecilerin Manisaspor’un geleceği hakkındaki sorularını yanıtladı. Şehrin tek takımının Manisaspor olduğunu vurgulayan Başkan Zeyrek, “Bu şehrin, merkezin bir tane takımı vardır o da Manisaspor’dur. Benim de canıgönülden destek olduğum, tribünlerden bayrak salladığım, her zaman için yanında olduğum, kendi bütçemden bugüne kadar destek olduğum bir kulüptür Manisaspor. Biz Manisaspor’un sevdasıyla doğduk, büyüdük. Bugün Manisaspor hak ettiği yerde değildir. Siz, Manisaspor gibi bir değeri yok sayıp da kendi damatlarınıza, kendi şürekanıza bu şehrin parasını harcarsanız, Manisaspor gibi kulüpler de ayakta duramaz hale gelirler. Ve şu anda hak etmediği yerde, amatör ligde oynuyor. Ben, kendi bütçemden, Manisaspor’a her zaman destek olacağım, her zaman da oluyorum. Kombinemi alıyorum, maça gidiyorum, eşimi, dostumu maçlara götürmeye çalışıyorum ve bunu yapmaktan da gurur duyuyorum” dedi.

Başkan Zeyrek’ten Manisaspor’a Tam Destek (1)

“Şehirle Özdeşleşmiş Kulüple Hareket Edeceğim”
Manisaspor’da görevi devralan yeni yönetimin vefakarca çalıştığını da vurgulayan Başkan Zeyrek, şunları söyledi; “Manisaspor’da yeni bir yönetim oluştu. Yeni yönetici arkadaşlarımız gerçekten bu konuda vefakar ve cefakar bir şekilde çok çalışıyorlar. Kendi bütçelerinden çok ciddi paralar harcayarak Manisaspor’un geçmişe dönük olan bonservis ücretlerinin borçlarını ödüyorlar. Bildiğim kadarıyla şu ana kadar 4-5 futbolcuyla da anlaştılar ve onlardan muvafakatnamelerini aldılar. Böyle vefakarca çalışıp, kulübün borçlarını ödeyen bir yönetim anlayışı olursa, Manisa’nın evlatları Manisaspor’a sahip çıkarsa, ben de Manisa’nın bir evladı olarak Manisaspor’a her zaman için sahip çıkacağım. Ben, sağdan soldan, Rize’den, Trabzon’dan, Afyon’dan birilerini getirip, buranın rantını oralara aktaracak bir kulüp değil, her zaman için şehrin değerlerine sahip çıkan, şehirle özdeşleşmiş, şehrin geçmişinde paydaş olmuş olan kulüple hareket edeceğim.”

Editör: Manisa Flash Haber