Yunusemre ilçesindeki Akgedik TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, son günlerde aidat artışlarının yüzde 90 oranındaki artışından dolayı mutsuz. Geçim sıkıntısını yaşayan Akgedik sakinleri, 330 TL olan aidatın bir anda 630 TL'ye çıkarıldığını belirttiler. TOKİ tarafından idare edilen yönetimin site sakinlerinden başka bir kişiye devredildiğini ileten bir vatandaş, aidat ücretinin gereğinden fazla artırıldığını iddia etti. Buna rağmen site içerisinde ve ikamet ettiği apartmanda gerekli çalışmaların da tam olarak yapılmadığını dile getirdi.

Kadınlara özel yüzme kursu başlıyor Kadınlara özel yüzme kursu başlıyor

Aidat artışının çok fazla olduğunu dile getiren bir Akgedik sakini, "Akgedik konutları dar gelirli aileler için yapıldı fakat yılda iki kez memur maaşlarının artışına göre aidat artışı oluyor. Bunun neresinde kaldı dar gelirli aileye yönelik olması. Bu ödemeleri yapmaya gücümüz kalmadı." diyerek isyan etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin de kendileriyle ilgilenmediğini ileten vatandaş, "Sağlık ocağımız var ama doktor yok. Yunusemre Belediyesi TOKİ yapıyor dendi, reklamı çok Çerçi başkanımın, lakin arkamızda durmadı. Bu durum sadece reklamdı, Ama seçim geliyor. TOKİ halkı olarak eksik gedik o kadar çok ki bizi düşünen bir belediye yok maalesef." diyerek tepkisini iletti.

Editör: Manisa Flash Haber